Таньо Иванов е брокер недвижими имоти в района на южното Черноморие във всички селски райони и се занимава с покупко-продажбата на къщи и вили,парцели за строителство в населените места в близост до град Бургас.

Започва работа в сферата на недвижимите имоти през 2006 година и досега е осъществил стотици сделки в селските райони , помогнал е и на много чуждестранни клиенти да стартират своя нов живот в България.

Таньо е един от най-добрите и способни брокери в селските райони в Бургаска област,напълно запознат със спецификата и особеностите на имотите в този район .Опитът, придобит през последните 12 години ,му помага
да доведе до успешен край всяка започната сделка и да разреши успешно всички съпътстващи въпроси.

Роден е през 1977 в гр. Бургас ,завършва Математическата гимназия в Бургас през 1995 г. След това следва в Икономически университет – гр. Варна и се дипломира през 2000 г. като бакалавър по маркетинг и реклама, а през 2001 – като магистър по мениджмънт. Владее отлично английски и руски език, което му помага да комуникира по възможно най-добрия начин с клиенти от различни националности.