Резултати от търсенето
Сортирай по:
Елените - комплекс Месамбрия Форт Бийч
      Обзаведен апартамент с две спални в комплекс „Месамбрия Форт Бийч“ – Елените. Апартамента е на четвърти последен етаж без асансьор с общз площ 99,23 квадратни метра и се състои от коридор, две спални, две бани с тоалетни, хол с кухня и тераса с гледка море.       Комплексът е разположен
Свети Влас - комплекс Панорама Форт Бийч
      Обзаведен апартамент с една спалня с гледка море в комплекс „Панорама Форт Бийч“ – Свети Влас. Апартаментът е на 2 етаж( има асансьор) с обща площ 66кв.м. и се състои от коридор, хол с кухня, баня с тоалетна, спалня, тераса с гледка море. Таксата поддръжка е 12€ за квадратен метър на година.
Свети Влас - комплекс Империал Форт Клъб
     Студиото се намира на партерен етаж в новопостроена сграда (2009 година), със  РЗП от 40 кв.м.Подовите настилки са с теракот и ламинат, стените - латекс, прозорците - PVC дограми.Студиото е обзаведено и оборудвано с всички необходими електроуреди. Отоплението е чрез климатици.  Таксата поддръжка е 12евро за кв.м.
Свети Влас - комплекс Краун Форт Клаб
    Обзаведен апартамент с две спални в комплекс „Краун Форт Клъб“ – Свети Влас. Апартаментът е на пети етаж(има асансьор) с обща площ 90 квадратни метра и се състои от хол с кухня, тоалетна, баня с тоалетна, две спални, три тераси с гледка море и басейн. Таксата поддръжка е 12€ за квадратен метър на година.
Свети Влас - комплекс Империал Форт Клъб
     Обзаведен апартамент с две спални в комплекс „Империал Форт Клъб“ – Свети Влас. Апартаментът е на втори етаж(има асансьор) с обща площ 77 квадратни метра и се състои от хол с кухня, баня с тоалетна, две спални, тераса с гледка море и басейн. Таксата поддръжка е 12€ за квадратен метър на година.
Слънчев Бряг - комплекс Виста Дел Мар
     Oбзаведен апартамент с една спалня на 3 етаж с обща площ 55кв.м. в комплекс "Вистa Дел Мар 2" - Свети Влас.Апаратментът се състои от хол с кухненска част, спалня, баня с тоалетна, тераса с гледка басейн. Таксата поддръжка е 10евро за кв.м. на година.
Свети Влас - комплекс Панорама Бей 2
     Обзаведено студио на партерен етаж в комплекс „Панорама Бей“2. Студиото е на партерен етаж с обща площ 40кв.м. Таксата поддръжка е 290€ на година. Комплексът се намира на около 250 метра от плажа на Свети Влас, в близост до комплекса има множество магазини и ресторанти.
Свети Влас - комплекс Краун Форт
     Студиото се намира на 3 етаж в новопостроена сграда (2009 година), със  РЗП от 40 кв.м.Подовите настилки са с теракот и ламинат, стените - латекс, прозорците - PVC дограми.Студиото е обзаведено и оборудвано с всички необходими електроуреди. Отоплението е чрез климатици.  Таксата поддръжка е 12евро за
Свети Влас - жилищна сграда
     Обзаведен апартамент с една спалня с гледка море в жилищна сграда в Свети Влас. Апартаментът е на втори етаж(няма асансьор) с обща площ 63,29 квадратни метра и се състои от коридор, хол скухня, тераса с гледка море, баня с тоалетна, спалня с тераса с гледка море. В близост до сграда има хранителни магазини, автобусна спирка, разстоянието до центъра на Свети Влас е на около
Кошарица - комплекс Бей Вю Вилас
     Обзаведен апартамент с една спалня в комплекс "Bay View Villas" - Кошарица. Апартаментът е на  партерен етаж с обща площ 70кв.м. и се състои от хол с кухня, тоалетна, складово помещение, спалня с баня и тоалетна, складово помещение, тераса с градинка.     Таксата поддръжка е 10 евро
Елените - комплекс Месамбрия Форт Бийч
     Луксозно обзаведен апартамент с гледка море с една спалня в комплекс „Месамбрия Форт“ – Елените. Апартамента е на 1 етаж с обща площ 72,54кв.м. и се състои от коридор, баня с тоалетна, спалня, хол с кухня с тераса с гледка море. Апартамента има електрически ролетни щори, електрическа тента на терасата и е готов за живеене или отдаване под наем. Таксата поддръжка е 12€ за
Елените - комплекс Месамбрия Форт Бийч
     Обзаведен апартамент с гледка море с една спалня в комплекс „Месамбрия Форт“ – Елените. Апартамента е на втори етаж с обща площ 81кв.м. и се състои от коридор, баня с тоалетна, спалня с килер, хол с кухня с тераса с гледка море. Апартамента е готов за живеене или отдаване под наем. Таксата поддръжка е 12€ за квадратен метър на година.
Свети Влас - комплекс Олимп
     Добре обзаведен апартамент с гледка море и планина с две спални в комплекс „Олимп“ – Свети Влас. Апартаментът е на пети етаж с обща площ от 108 квадратни метра и се състои от коридор, баня с тоалетна, спалня, хол с кухня, втора спалня с баня с тоалетна, голяма тераса с гледка море и планина. Апартамента е луксозно обазаведен с всичко необходимо за живеене или
Къща след основен ремонт в тихо и спокойно село
    Предлагаме на вашето внимание реновирана двуетажна къща с РЗП 120 м2, дворното място е 970 м2. Къщата е с вдъхновяваща гледка потънала в тишина и спокойствие, сгушена е между дъбовите дървета на Батовското плато. Селото е от най – красивите в Добричка област с невероятни природни богатства и забележителности, само на 12 км от перлата на северното Черноморие, КК Албена.    Разпределение:Етаж 1: Просторен дневен тракт
Свети Влас - комплекс Райска Градина
      Обзаведен апартамент с две спални и гледка море в комплекс „Райска Градина“ – Свети Влас. Апартаментът е с обща площ 82,35 квадратни метра и е на пети последен етаж(има асансьор) и се състои от хол с кухня, тераса с гледка море и басейн, баня с тоалетна и вана, спалня, втора спалня с баня с тоалетна и вана, обща тераса.
Слънчев Бряг - комплекс Долфин Коуст
     Обзаведено студио в комплекс „Долфин Коуст“ – Слънчев Бряг. Студиото е на втори етаж с обща площ 31 квадратни метра и е готово за живеене или отдаване под наем. Таксата поддръжка е 9,6 евро за кв.м. на година.      Комплексът предлага панорамна тераса,
Свети Влас - жилищна сграда
     Полуобзаведен апартамент с една спалня в жилищна сграда в Свети Влас. Апартаментът е на трети етаж( няма асансьор) с обща площ 59 квадратни метра и се състои от хол с кухня и тераса, баня с тоалетна, спалня с тераса. От двете тераси има гледка море, сградата се намира в близост до супермаркет „Меркурий“. СГРАДАТА НЯМА АКТ 16 !!! Разстоянието до плажа е около 800 метра.
Свети Влас - Панорама Вю Форт Бийч
     Обзаведен апартамент с две спални в комплекс „Панорама Форт Бийч“ – Свети Влас. Апартаментът е на пети последен етаж( има асансьор) с обща площ 90кв.м. и се състои от коридор, хол с кухня, баня с тоалетна, две спални, голяма тераса с гледка море. Таксата поддръжка е 12€ за квадратен метър на година.
к.к.Елените - комплекс Робинзон Бийч
     Просторен обзаведен апартамент с две спални в комплекс „Робинзон Бийч“ – Елените. Апартаментът е на трети етаж с обща площ 98 квадратни метра и се състои от хол с кухня, тераса с гледка море, баня с тоалетна, спалня с тераса, втора спалня. Такса поддръжка 560€ на година!      Комплексът
Напълно обзаведена къща в село Горица
      Двуетажна къща с прекрасен изглед към красива горска панорама в с.Горица
Сортирай по:
За нас

Решили сте да купите, продадете или да наемете имот? С Bulgarian Estates това е лесно, изгодно и сигурно.

Компанията:
Ние работим за своите клиенти вече 12 години. Грижим се за максималната защита на техните интереси и правим всичко възможно, за да са доволни. Защото това е нашата работа… Избирайки национална агенция за недвижими имоти Bulgarian Estates, Вие залагате на компания с безупречен имидж, опит и потенциал.

Екипът:
Екипът на Bulgarian Estates се състои от млади, образовани и последователни професионалисти, които познават в детайли спецификата на сделките с недвижими имоти в България и други страни по света. За нас компромисите в работата са недопустими, защото удовлетворението на клиента е гарант за бъдещите ни успехи.

Равносметката:
През годините помогнахме на хиляди взискателни купувачи от България и чужбина да локализират най-подходящите за тях имоти, да направят разумна и изгодна инвестиция, удовлетворяваща изискванията им за качество, приветлива атмосфера и уют. Днес всички те са наши приятели. Доказателство за това са техните препоръки, които непрекъснато ни осигуряват нови и нови клиенти.

Какво да очаквате от нас:
Ние ще защитаваме отговорно и усърдно Вашите интереси на всеки етап от сделката. Ще ви информираме подробно за всички алтернативи, за да изпитате увереност, че сте направили оптималния избор. Ще сключим с Вас договор, който гарантира спокойствието Ви и изпълнението на условията по най-добрия възможен начин.

Доверете ни се! Нашата мисия е Вашият максимален комфорт.