Резултати от търсенето
Сортирай по:
  • 1
Земеделска земя с гледка към езеро близо до Бургас
            Предлагаме на вашето внимание парцел, намиращ се в село Твърдица. На 15 км от Бургас селото е едно от най-предпочитаните за живеене села. В близост до него се намира и красивия плаж Крайморие, само на 10 км и на 5 км от квартал Меден Рудник.             Парцела е с площ от 3000 кв.м със статут на земелелска земя, категория 7, в местност Извора.
Земеделска земя на езеро в близост до Бургас
Предлагаме за продажба парцел на втора линия от езерото Мандра в землището на село Твърдица.Имота е с площ от 4107 кв.м. със статут на земеделска земя и правилна правоъгълна форма. Достъпа до имота е по черен път.
Отлична възможност за инвестиция в Созопол
Парцелът, който ви предлагаме за продажба е с площ от 863 кв.м. и е в непосредствена близост до комуникации – ток, вода, канализация, отстоянието до асфалтов път е 50 метра, което улеснява достъпа до имота.Имота е със статут на земеделска земя като евъзможна смяна на предназанчението при следните характеристики на застрояване:- плътност на застрояване - 20%;- кота корниз - 7 метра;- КИНТ - 0.8
Несебър - земя
       Продават се четири парцела(40,41,42,43) в град Несебър, м.“КОКАЛУ“. Общата площ е 4 264 кв.м., предназначение: земеделска земя, лозе, категория 4 . Три парцела по 900кв.м. и един 1 564 кв.м. Парцелите  се намират срещу бензиностанция „ШЕЛ“ до хотел „Джоли“. Може да се купят и по отделно.Цена 90 евро за квадратен метър!
Голям парцел земеделска земя в община Карнобат
Предлагаме за продажба парцел земеделска в землището на село Раклица, община Карнобат. Парцела е с площ от 19 384 кв.м., трета категория. Ва района се отглежда основно слънчоглед и царевицаНомер на парцела 62027.51.11
Земеделска заемя на пътя Бургас - Твърдица
Предлагаме за проджба парцел земеделска земя с площ 3149 метра в местността Батака на село Твърдица. Парцела е с размери 31 на 100 метра и се намира непосредствено до бившите военни складове с лице на чакълиран път и само на 50 метра от асфалтовата улица Меден Рудник – Твърдица.Района е предвиден за промишлено застрояване. Имота е подходящт за изграждане на скаладова база, прозиводтсво и т.н.
Парцел с възможност за развитие на проект в близост до гр. Бургас
Поземлен имот в местност Малкия Щиноз, с предназначение на земята за земеделски нужди, трета категория, с допустима промяна в предназначението,  на 800 м. от тенис център Авеню, в район с предстоящо скорошно развитие и в непосредствена близост до парцели за многофункционални дейности.
Парцел, подходящ за развитие на бизнес проект
Парцел (земеделска земя) с площ от 7 000 кв.м. в землището
Имот, подходящ за реализиране на голям инвестиционен проект
Поземлен имот с уникално разположение на първа линия море и с 97 м. лице на популярния с красотата и чистотата си плаж Нестинарка в Царево. Имотът е с площ от 5846 кв.м.  с правилна правоъгълна форма. Имотът е със статут на земеделска земя, но е започната процедура по промяна на предназначението му.
Имот с гледка море и граничещ с гора
Разгледайте нашето ново предложение за инвестиция - парцел земеделска земя (с възможност за смяна на статута, подходяща за строеж на еднофамилна къща (ранчо) или комплекс от къщи) с площ 6500 кв.м. с правилна правоъгълна форма и чудесна морска панорама. Имотът се характеризира със спокойна и живописна локация в местността Иванови Колиби между Лозенец и с. Велика, едва на 3 км от плажовете на Лозенец и къмпинг Корал. Парцелът се намира в екологично чист
Сортирай по:
  • 1
За нас

Решили сте да купите, продадете или да наемете имот? С Bulgarian Estates това е лесно, изгодно и сигурно.

Компанията:
Ние работим за своите клиенти вече 12 години. Грижим се за максималната защита на техните интереси и правим всичко възможно, за да са доволни. Защото това е нашата работа… Избирайки национална агенция за недвижими имоти Bulgarian Estates, Вие залагате на компания с безупречен имидж, опит и потенциал.

Екипът:
Екипът на Bulgarian Estates се състои от млади, образовани и последователни професионалисти, които познават в детайли спецификата на сделките с недвижими имоти в България и други страни по света. За нас компромисите в работата са недопустими, защото удовлетворението на клиента е гарант за бъдещите ни успехи.

Равносметката:
През годините помогнахме на хиляди взискателни купувачи от България и чужбина да локализират най-подходящите за тях имоти, да направят разумна и изгодна инвестиция, удовлетворяваща изискванията им за качество, приветлива атмосфера и уют. Днес всички те са наши приятели. Доказателство за това са техните препоръки, които непрекъснато ни осигуряват нови и нови клиенти.

Какво да очаквате от нас:
Ние ще защитаваме отговорно и усърдно Вашите интереси на всеки етап от сделката. Ще ви информираме подробно за всички алтернативи, за да изпитате увереност, че сте направили оптималния избор. Ще сключим с Вас договор, който гарантира спокойствието Ви и изпълнението на условията по най-добрия възможен начин.

Доверете ни се! Нашата мисия е Вашият максимален комфорт.