Резултати от търсенето
Сортирай по:
  • 1
Земеделска земя с добра локация до Пума Аутлет
Бългериан Естейтс Ви представя парцел в Северна промишлена зона (между Бургас и Сарафово) в местността "Келева нива''- с лице към пътя Бургас - Слънчев бряг. В близост до парцела се намира Пума Аутлет, тенис център „Авеню“. Парцелът e с равна правоъгълна форма с обща площ от 3 749 кв.м.Съгласно
Парцел с възможност за развитие на проект в близост до гр. Бургас
Поземлен имот в местност Малкия Щиноз, с предназначение на земята за земеделски нужди, трета категория, с допустима промяна в предназначението,  на 800 м. от тенис център Авеню, в район с предстоящо скорошно развитие и в непосредствена близост до парцели за многофункционални дейности.
Парцел, подходящ за развитие на бизнес проект
Парцел (земеделска земя) с площ от 7 000 кв.м. в землището
Имот, подходящ за реализиране на голям инвестиционен проект
Поземлен имот с уникално разположение на първа линия море и с 97 м. лице на популярния с красотата и чистотата си плаж Нестинарка в Царево. Имотът е с площ от 5846 кв.м.  с правилна правоъгълна форма. Имотът е със статут на земеделска земя, но е започната процедура по промяна на предназначението му.
Поземлен имот с красива гледка към морето
Поземлен имот с  площ от 4680 кв. м. в кв. Крайморие, м. Кафка с изглед към морето. Имотът се намира на 200 м. от морето и пясъчната ивица. На 180 м. има всички комуникации: ток, вода, канализация. Поземленият участък е със селскостопанско предназначение. След заплащане на дължимите държавни такси за промяна предназначението на имота, е допустимо жилищно строителство до 10м.
Поземлен имот с красива гледка към морето
Поземлен имот с  площ от 2340 кв. м. в кв. Крайморие, м. Кафка с изглед към морето. Имотът се намира на 80 м. от морето и пясъчната ивица. На 250 м. има всички комуникации: ток, вода, канализация. Поземленият участък е със земеделско предназначение. След заплащане на дължимите държавни такси за промяна предназначението на имота, е допустимо жилищно строителство до 10м.
Имот с гледка море и граничещ с гора
Разгледайте нашето ново предложение за инвестиция - парцел земеделска земя (с възможност за смяна на статута, подходяща за строеж на еднофамилна къща (ранчо) или комплекс от къщи) с площ 6500 кв.м. с правилна правоъгълна форма и чудесна морска панорама. Имотът се характеризира със спокойна и живописна локация в местността Иванови Колиби между Лозенец и с. Велика, едва на 3 км от плажовете на Лозенец и къмпинг Корал. Парцелът се намира в екологично чист
Голям парцел на първа линия от морето
Представяме за продажба голям парцел земеделска земя с площ 15 818 кв.м. на първа линия Черно море в землището на село Варвара, разположено в Югоизточна България, област Бургас, само на 9 км от Царево.Парцелът граничи с асфалтовия път Царево-Варвара. Има правоъгълна форма и топ локация в близост до пясъчен плаж, с красива гледка към морето и планината. Парцелът попада в общия устройствен план за застрояване . Варвара е малко село, разположено на
Просторен парцел на 200 метра от морето
ПИ в строителните граници на квартал Сарафово с площ 2498 кв.м. Имота е с проведена процедура по смяна на статут в УПИ до етап заплащане на държавна такса. Имота е само на 200 метра от морския бряг и на 350 метра от центъра на Сарафово. На границата на имота има подведени комуникации.
Сортирай по:
  • 1
За нас

Решили сте да купите, продадете или да наемете имот? С Bulgarian Estates това е лесно, изгодно и сигурно.

Компанията:
Ние работим за своите клиенти вече 12 години. Грижим се за максималната защита на техните интереси и правим всичко възможно, за да са доволни. Защото това е нашата работа… Избирайки национална агенция за недвижими имоти Bulgarian Estates, Вие залагате на компания с безупречен имидж, опит и потенциал.

Екипът:
Екипът на Bulgarian Estates се състои от млади, образовани и последователни професионалисти, които познават в детайли спецификата на сделките с недвижими имоти в България и други страни по света. За нас компромисите в работата са недопустими, защото удовлетворението на клиента е гарант за бъдещите ни успехи.

Равносметката:
През годините помогнахме на хиляди взискателни купувачи от България и чужбина да локализират най-подходящите за тях имоти, да направят разумна и изгодна инвестиция, удовлетворяваща изискванията им за качество, приветлива атмосфера и уют. Днес всички те са наши приятели. Доказателство за това са техните препоръки, които непрекъснато ни осигуряват нови и нови клиенти.

Какво да очаквате от нас:
Ние ще защитаваме отговорно и усърдно Вашите интереси на всеки етап от сделката. Ще ви информираме подробно за всички алтернативи, за да изпитате увереност, че сте направили оптималния избор. Ще сключим с Вас договор, който гарантира спокойствието Ви и изпълнението на условията по най-добрия възможен начин.

Доверете ни се! Нашата мисия е Вашият максимален комфорт.