Резултати от търсенето
Сортирай по:
  • 1
Помещение в жилищна сграда на 50 метра от плажа
     Имотът е на партерен етаж в жилищна сграда с обща площ 41.61 кв.м. до училище „Иван Вазов“ в град Поморие. Помещението е на 50 метра от плажа и е  подходящо както за магазин така и за офис.
Помещение в жилищна сграда на 50 метра от плажа
     Имотът е на партерен етаж в жилищна сграда с обща площ 33.93 кв.м. до училище „Иван Вазов“ в град Поморие. Помещението е на 50 метра от плажа и е  подходящо както за магазин така и за офис.
Помещение в жилищна сграда на 50 метра от плажа
      Имотът е на партерен етаж в жилищна сграда с обща площ 36,64 кв.м. до училище „Иван Вазов“ в град Поморие. Помещението е на 50 метра от плажа и е  подходящо както за магазин, така и за офис.
В модерна сграда с паркомясто в близост до Митница Варна и ЖП гара
Имотът е разположен на партерен етаж в сграда със смесено предназначение Офиси/ Апартаменти, новопостроена и модерна. Статутът на имота е за търговска дейност, подходящ, както за офис така и за шоурум, дори и за жилище. Имотът е разположен на партерен етаж, с удобен достъп чрез самостоятелен вход, както и през общия вход на сградата. Застроената му площ е 52.03
Партерно помещение до морето в Лазур
НОВА НАМАЛЕНА ЦЕНА!Предлагаме на вашето внимание част от търговско помещение в сградата на Panorama Sea Garden - Пантеона. ОБщата му площ е 980 м2 и може да се разледи на две отделни
Магазин в Меден Рудник
Предлагаме на вашето внимание компактно и уютно магазинче, намиращо се на трети етаж в търговски център с голям хранителен магазин на партера и работещо заведение с детски кът. За удобство на клиентите има предвидени и паркоместа. В непосредствена близост до последна спирка на градския транспорт и много жилищни кооперации. Помещението е с чиста площ от 22,87 м2 + 9,01 м2
Сортирай по:
  • 1
За нас

Решили сте да купите, продадете или да наемете имот? С Bulgarian Estates това е лесно, изгодно и сигурно.

Компанията:
Ние работим за своите клиенти вече 12 години. Грижим се за максималната защита на техните интереси и правим всичко възможно, за да са доволни. Защото това е нашата работа… Избирайки национална агенция за недвижими имоти Bulgarian Estates, Вие залагате на компания с безупречен имидж, опит и потенциал.

Екипът:
Екипът на Bulgarian Estates се състои от млади, образовани и последователни професионалисти, които познават в детайли спецификата на сделките с недвижими имоти в България и други страни по света. За нас компромисите в работата са недопустими, защото удовлетворението на клиента е гарант за бъдещите ни успехи.

Равносметката:
През годините помогнахме на хиляди взискателни купувачи от България и чужбина да локализират най-подходящите за тях имоти, да направят разумна и изгодна инвестиция, удовлетворяваща изискванията им за качество, приветлива атмосфера и уют. Днес всички те са наши приятели. Доказателство за това са техните препоръки, които непрекъснато ни осигуряват нови и нови клиенти.

Какво да очаквате от нас:
Ние ще защитаваме отговорно и усърдно Вашите интереси на всеки етап от сделката. Ще ви информираме подробно за всички алтернативи, за да изпитате увереност, че сте направили оптималния избор. Ще сключим с Вас договор, който гарантира спокойствието Ви и изпълнението на условията по най-добрия възможен начин.

Доверете ни се! Нашата мисия е Вашият максимален комфорт.